SON DAKİKA
SON DAKİKA

Efsane Cuma

Efsane Cuma ile ilgili tüm haberleri, son dakika Efsane Cuma haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Efsane Cuma haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Efsane Cuma Haberleri

Sahte "Efsane Cuma" indirimine yakın takip
Gündem
Sahte "Efsane Cuma" indirimine yakın takip

Hemen her ay tekrarlanan internet indirimlerini yakından takip ettiklerini belirten Ticaret Bakanı Mehmet Muş, “İndirimli satış kampanyası düzenleyen firmalar hakkında re'sen incelemeler yapılıyor ve gerçekçi olmayan indirimlere idari yaptırımlar uygulanıyor” dedi. Son 2 ayda ise cari fazla verildiğini belirten Muş, yıl sonunda 21 milyar dolardan daha düşük cari açık verilebileceğini söyledi.

18 Kasım 2021, 09:58
Bakanlıktan 'efsane cuma' uyarısı
Gündem
Bakanlıktan 'efsane cuma' uyarısı

Ticaret Bakanlığı, 'efsane cuma indirimleri', 'şahane cuma indirimleri' gibi isimlerle birçok ürün yelpazesinde çeşitli oranlarda yapılan indirimlere karşı tüketicileri uyardı. Ürün fiyatlarının yüksek miktarda artırılıp, daha sonra sıklıkla bu fiyat üzerinden indirim yapıldığına dikkat çekilerek, aykırılıkların tespiti halinde gerekli idari yaptırımların uygulanacağı belirtildi.

10 Kasım 2021, 12:54
Efsane Cuma'da dünya 3'üncüsü olduk...
Ekonomi
Efsane Cuma'da dünya 3'üncüsü olduk...

Tüm dünyayı kasıp kavuran Black Friday çılgınlığı Türkiye’de de son yıllarda etkisini göstermeye başladı. "Efsane Cuma" indirim gününde, ülke genelindeki tüketiciler 2 milyar TL'lik alışveriş yaparak bir rekora imza attı. Kişi başı bin 650 TL harcandı araştırma yapılan ülkeler içinde Çin'i bile geçip dünya üçüncüsü olduk.

01 Aralık 2019, 13:24
'Efsane Cuma'da alışveriş yapacaklar bunlara dikkat
Ekonomi
'Efsane Cuma'da alışveriş yapacaklar bunlara dikkat

Dünyada başlayan akım Türkiye'yi de yakaladı. Efsane Cuma adı verilen alışveriş indirimi milyonlar tarafından heyecanla bekleniyor. Ancak çoğu zaman ihtiyaç olmayan ürünler alınıyor.

29 Kasım 2019, 12:37

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap